Om mig

 

 

Emilia Santamaria 

 

Make Up Artist

 

Välkommen hit! Jag heter Emilia Santamaria, är 25 år och kommer från Norrköping. Jag är certifierad Make Up Artist och har en stor passion för allt kring skönhet, att vara kreativ och att hjälpa människor. 

 

Mitt intresse för makeup och skönhet började redan när jag var 5 år, när jag fick mina första färgglada läppsyl av farmor. Jag minns fortfarande doften av dem och hur jag kände mig extra piffig och glad när jag använde dem. Jag har alltid tyckt om att vara kreativ genom musik, rita, måla, sy, fläta hår osv. 

 

Det var först vid 19-årsåldern som mitt intresse för makeup tog fart på allvar. Efter gymnasiet fick jag mitt första jobb på McDonalds. Jag hade precis skaffat instagram och började följa några kända sminkbloggare och blev helt fascinerad. Jag såg en helt ny möjlighet att vara kreativ, så jag införskaffade en palett med många färgglada skuggor och ett penselset och började exprimentera. Jag ägnade stora delar av min fritid åt att sminka mig själv och andra. Kort därefter bestämde jag mig för att utbilda mig till Make Up Artist. Jag flyttade till Stockholm hösten 2013 och genomförde utbildningen på IMC, Internation Makeup Center. Under tiden praktiserade jag på Make Up Store och Åhléns, samt gjorde några frilandsjobb på event och företagsfester.

 

Jag har valt att främst inriktat mig på skönhetssminkningar: balsminkningar, bröllopssminkningar och festsminkningar. Jag vill fortsätta frilansa, träffa människor och lyfta fram andras skönhet genom mina sminkningar. 

 

 

Emilia Santamaria

Make Up Artist / Östergötland

OM MIG

Emilia Santamaria

Make Up Artist i Östergötland

070 514 49 14

Östergötland

Email: emilia.santamaria@hotmail.se